SZAFRAN 0 Opublikowano 16 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2019 Witam ogólnie mam problemy z gui bo mi nie działają otwieranie skrzynki itp. Ale chciałbym napisać skrypt który otwiera książkę i w którym mogę to książkę edytować. Ktoś może ma jakiś pomysł ? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 100 Opublikowano 16 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2019 Co masz na myśli? Po napisaniu jakiejś komendy/kliknięciu PPM na jakiś item pojawia się strona książki w której możesz pisać? A co ma się stać po naciśnięciu przycisku Gotowe? Nie wiem czy nawet coś takiego da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SZAFRAN 0 Opublikowano 16 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2019 Chodzi mi o np komendę /pomoc. I po napisaniu komendy ma wyskakiwać książka z komendami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SZAFRAN 0
Witam ogólnie mam problemy z gui bo mi nie działają otwieranie skrzynki itp. Ale chciałbym napisać skrypt który otwiera książkę i w którym mogę to książkę edytować. Ktoś może ma jakiś pomysł ? Bardzo proszę o pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi