...
loop {tytuly::%player%} times:
format slot 9 + loop-number of player with paper named "" with lore "%{tytul::%loop-number%::%player%}%" to close then run [execute console command "garddaj tytul %{tytul::%loop-number%::%player%}% %player%"]
Chodzi o to, że w lore są różne zmienne, a w komendzie która jest wykonywana, jest za każdym razem ta sama zmienna - czyli ostatnia z loopowania.
Przykładowo mam {tytuly::%player%} = 3
więc są 3 zajęte sloty, w każdym z tych slotów w lore jest "1", "2" i "3", ale gdy klikniemy którekolwiek z nich ciągle jest "3, np jeśli kliknę 1 z owych slotów to w execute command i tak wykonuje komendę z ostatniego slotu czyli w tym przypadku trzeciego". Nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć, mam nadzieję, że jest w miarę zrozumiałe i ktoś mi z tym pomoże. Z góry dziekuję!
Pytanie
kubastion 52
Witam, otóż mam taki kod:
... loop {tytuly::%player%} times: format slot 9 + loop-number of player with paper named "" with lore "%{tytul::%loop-number%::%player%}%" to close then run [execute console command "garddaj tytul %{tytul::%loop-number%::%player%}% %player%"]Chodzi o to, że w lore są różne zmienne, a w komendzie która jest wykonywana, jest za każdym razem ta sama zmienna - czyli ostatnia z loopowania.
Przykładowo mam {tytuly::%player%} = 3
więc są 3 zajęte sloty, w każdym z tych slotów w lore jest "1", "2" i "3", ale gdy klikniemy którekolwiek z nich ciągle jest "3, np jeśli kliknę 1 z owych slotów to w execute command i tak wykonuje komendę z ostatniego slotu czyli w tym przypadku trzeciego". Nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć, mam nadzieję, że jest w miarę zrozumiałe i ktoś mi z tym pomoże. Z góry dziekuję!
https://skript.pl/temat/33230-gui/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi