Bodziusiu2 4 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 mam taki sk on rightclick on boat: if player is sneaking: send "elo" co co ja mam zrobić aby na postawioną już łódkie można było kliknąć z shift 1.12.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Dodaj make player mount clicked entity Co do łódki na paliwo to mam coś takiego na PC tylko że z wagonikiem ale to chwila na zmienienie (wieczorem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 5 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 (edytowane) 3 minuty temu, xAxee napisał: Dodaj make player mount clicked entity Co do łódki na paliwo to mam coś takiego na PC tylko że z wagonikiem ale to chwila na zmienienie (wieczorem) ok pod wieczór zobaczę Edytowane 5 maja 2019 przez Szifter Poprawiono błędy ortograficzne Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 5 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bodziusiu2 4
mam taki sk
on rightclick on boat:
if player is sneaking:
send "elo"
co co ja mam zrobić aby na postawioną już łódkie można było kliknąć z shift
1.12.2
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi