DamianMMC 84 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Podrzuci mi ktos jakis poradnik co do skryptowych configow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 on load:create new file "plugins/skrypt/config.yml"wf "Wartosc: Cos" in "plugins/skrypt/config.yml" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 4 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 A jesli mam zapisane w configu cos do wartosci xyz to jak ta zawartosc wyslac w send ? I jak zmienic dana wartosc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 wf "Lokacja.%player%:%location of player%" in "plugins/skrypt/config.yml" Tak mozesz cos zapisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DamianMMC 84 Opublikowano 4 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Dobra - tyle to wiedziałem zanim zadałem pytanie ;) Juz znalazłem rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DamianMMC 84
Podrzuci mi ktos jakis poradnik co do skryptowych configow ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi