Thedomel 1 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 (edytowane) 1.Jak setować dany region w skript ?2.Jak dać expand dla danego regionu w skript ? Edytowane 3 października 2014 przez Thedomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 1. PirateSk 2. Chyba się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thedomel 1 Opublikowano 3 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 Mam piratesk ale jakoś jak wpisuje to mi błąd wg region Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Mam piratesk ale jakoś jak wpisuje to mi błąd wg regionW dodatku był błąd, już został naprawiony. @topic1. Korzystając z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!: set all blocks in wg region "nazwa regionu" in "nazwa świata z regionem" to <blok>2. To też da się teraz zrobić w Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!:set {_p1} to pos1 of wg region "nazwa regionu" in "nazwa świata"set {_p2} to pos2 of wg region "nazwa regionu" in "nazwa świata"// teraz zmieniasz sobie dowolnie koordynaty tych zmiennych np.set y-coords of {_p2} to 256add 5 to z-coords of {_p1}// i ponownie tworzysz region o tej samej nazwiecreate wg region "nazwa regionu" between {_p1} and {_p2} in "nazwa świata" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Thedomel 1
1.Jak setować dany region w skript ?
2.Jak dać expand dla danego regionu w skript ?
Edytowane przez ThedomelOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi