Mianowicie chodzi o to że np. była by komenda którą się tworzy plecak i daje mu losowe ID w opisie (lore)
zapisywały by się tam itemki jak z innych skryptów plecaków widziałem już jeden taki plecak ale on nie działał tylko spamiło mi że trzeba trzymać powietrze itd.
także czy ktoś mógłby napisać taki plugin na plecak z ID? czyli w skrócie:
/stworzplecak
tworzy nam plecak z losowym ID
i ten plecak jeżeli naciśniemy prawym to otwiera nam się inventory z 4 rows wrzucamy itemki i zamykamy to sie zapisują i jak mamy 2 taki plecak to zapisują sie inne itemki na te id z opisu z góry dziękuje
Pytanie
Tabun 7
Witam, pisze z prośbą o plecak na id.
Mianowicie chodzi o to że np. była by komenda którą się tworzy plecak i daje mu losowe ID w opisie (lore)
zapisywały by się tam itemki jak z innych skryptów plecaków widziałem już jeden taki plecak ale on nie działał tylko spamiło mi że trzeba trzymać powietrze itd.
https://skript.pl/temat/20966-plecaki-niesko%C5%84czone-miejsce/?tab=comments#comment-142566
także czy ktoś mógłby napisać taki plugin na plecak z ID? czyli w skrócie:
/stworzplecak
tworzy nam plecak z losowym ID
i ten plecak jeżeli naciśniemy prawym to otwiera nam się inventory z 4 rows wrzucamy itemki i zamykamy to sie zapisują i jak mamy 2 taki plecak to zapisują sie inne itemki na te id z opisu
z góry dziękuje
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi