Skocz do zawartości
  • 0

Plecak na ID

Tabun
 Udostępnij

Pytanie

Witam, pisze z prośbą o plecak na id.

Mianowicie chodzi o to że np. była by komenda którą się tworzy plecak i daje mu losowe ID w opisie (lore)

zapisywały by się tam itemki jak z innych skryptów plecaków widziałem już jeden taki plecak ale on nie działał tylko spamiło mi że trzeba trzymać powietrze itd.

https://skript.pl/temat/20966-plecaki-niesko%C5%84czone-miejsce/?tab=comments#comment-142566

także czy ktoś mógłby napisać taki plugin na plecak z ID? czyli w skrócie:

/stworzplecak

tworzy nam plecak z losowym ID

i ten plecak jeżeli naciśniemy prawym to otwiera nam się inventory z 4 rows wrzucamy itemki i zamykamy to sie zapisują i jak mamy 2 taki plecak to zapisują sie inne itemki na te id z opisu :) z góry dziękuje

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
8 minut temu, xAxee napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

to tak nie działa mi to + nie do końca o to chodziło, oczywiście + zostawiam 
mianowicie wpisuje /sejf dostaje sejf i patyk "lom" gdy naciskam na skrzynke prawym to sie postawia na glebie naciskam z shiftem również nie wiem czy ja coś robie źle :)

• 0
2 minuty temu, Tabun napisał:

to tak nie działa mi to + nie do końca o to chodziło, oczywiście + zostawiam 
mianowicie wpisuje /sejf dostaje sejf i patyk "lom" gdy naciskam na skrzynke prawym to sie postawia na glebie naciskam z shiftem również nie wiem czy ja coś robie źle :)

bez kucania postaw sejf z lomem w eq

• 0
Teraz, xAxee napisał:

bez kucania postaw sejf z lomem w eq

stawiałem sejf to tylko i wyłącznie stawiała się zwykła skrzynka i nic więcej + nie o takie coś chodziło :D nie wiem czy cieżko było by zrobić to o co dokładnie prosiłem ale ja bym nie potrafił ustawić czytnaia skrzynek na id i tworzenia :P

• 0
4 minuty temu, Tabun napisał:

stawiałem sejf to tylko i wyłącznie stawiała się zwykła skrzynka i nic więcej + nie o takie coś chodziło :D nie wiem czy cieżko było by zrobić to o co dokładnie prosiłem ale ja bym nie potrafił ustawić czytnaia skrzynek na id i tworzenia :P

dobra potem zmienie ok? moze kto inny ci napisze. Ja bede potem :>

• 0
1 minutę temu, knugi napisał:

@Tabun no nie wiem, mi ten skrypt działa jak należy (trzeba postawić skrzynkę)

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

mi to nie działa dodam także że to wersja 1.13.2 ale nawet jeśli by nie podoba mi się ten sejf a nie daje rady go zedytować jak chciałbym 

• 0
Teraz, knugi napisał:

No to napisz dokładnie co chcesz, to się napisze od nowa. Ja tamten skrypt tylko poprawiłem, żeby się normalnie mogło go otwierać :) 

napisałem w pierwszym wątku chciałbym po prostu miec komende:

/stworzplecak

i tworzy się plecak z lorem losowym ID np ID: 1

i gdy takie id się utworzy to po prostu działa jak plecak tyle że na ID i można takich plecaków mieć tysiące ja se potem to zedytuję już ale nie potrafie zrobić losowego id oraz czytania z niego itemków :P

• 0
20 minut temu, knugi napisał:

Ale też dany plecak ma być przypisany do gracza, czy każdy plecak można otworzyć przez każdego?

fajnie by było jak by na id nie na gracza czyli po prostu ja stwrozę i wygeneruje mi sie id 1 to nikt nie moze go wygenerować o takim id i dam go komus to ma te same itemy tyle że jeszcze jak można prosić to zeby było zmiana nazwy takiego plecaka D

• 0
7 minut temu, Tabun napisał:

fajnie by było jak by na id nie na gracza czyli po prostu ja stwrozę i wygeneruje mi sie id 1 to nikt nie moze go wygenerować o takim id i dam go komus to ma te same itemy tyle że jeszcze jak można prosić to zeby było zmiana nazwy takiego plecaka D

No to teraz mnie zażyłeś :D Ale muszę mieć jakieś odniesienie do name, czyli każdy plecak musi mieć coś wspólnego z nazwą

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...