Thirty 0 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 Witam. Mam problem ze znalezieniem takiej funkcji, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Mianowicie potrzebuję napisać skrypt, który co jakiś czas będzie wysyłał wiadomość do grupy Cywil. Czy jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 909 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 Options: Czas: 5 #czas w minutach Msg: UV g djejcdhddr ##kreatywnie Permisja: Cywil #Daj tu nazwę twojej grupy a jak nie działa to daj jakąś permisje która tylko ta grupa ma Every {@Czas} minute: Loop all players: If loop-player has permission "{@Permisja}": Send "{@Msg}" to loop-player Thirty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2019 Jeśli masz plugin Vault i kompatybilny ze Skriptem plugin na permisje możesz użyć every 10 minutes: loop all players: if group of player is "Cywil": send "Wiadomość" to loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Thirty 0
Witam. Mam problem ze znalezieniem takiej funkcji, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Mianowicie potrzebuję napisać skrypt, który co jakiś czas będzie wysyłał wiadomość do grupy Cywil. Czy jest taka możliwość?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi