DabisTV 2 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2019 Witam potrzebuje skrypta. Jak się kliknie w piórko to wyświetla w title Włączono fly jak się kliknie jeszcze raz gdy latamy to wyświetlać ma title Wyłączono fly i jedno nie mam essentials'a, musisisz dopisac skrypt /fly zeby bylo mozna latac pernisja: brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 355 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2019 (edytowane) on join: if {fly::%player%} is not set: set {fly::%player%} to false on rightclick with feather: if {fly::%player%} is false: send title "&bLatanie" with subtitle "&aWlączone" to player allow fly to player set {fly::%player%} to true else: send title "&bLatanie" with subtitle "&cWylączone" to player disallow fly to player set {fly::%player%} to false Edytowane 9 kwietnia 2019 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 9 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2019 3 minuty temu, Shooterowy napisał: on join: if {fly::%player%} is not set: set {fly::%player%} to false on rightclick with feather: if {fly::%player%} to false: send title "&bLatanie" with subtitle "&aWlączone" to player allow fly to player set {fly::%player%} to true else: send title "&bLatanie" with subtitle "&cWylączone" to player disallow fly to player set {fly::%player%} to false Wyświetlało mi 2 błędy ale gdy zamieniłem w 5 linii to na = działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DabisTV 2 Opublikowano 15 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2019 W dniu 9.04.2019 o 18:29, Shooterowy napisał: on join: if {fly::%player%} is not set: set {fly::%player%} to false on rightclick with feather: if {fly::%player%} is false: send title "&bLatanie" with subtitle "&aWlączone" to player allow fly to player set {fly::%player%} to true else: send title "&bLatanie" with subtitle "&cWylączone" to player disallow fly to player set {fly::%player%} to false Wszystko dziala oprócz nie wyswietla sie wiadomosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 16 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2019 zamiast tego send title, daj send player title "napis" with subtitle "drugi napis" for 5 seconds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DabisTV 2
Witam potrzebuje skrypta.
Jak się kliknie w piórko to wyświetla w title Włączono fly jak się kliknie jeszcze raz gdy latamy to wyświetlać ma title Wyłączono fly
i jedno nie mam essentials'a, musisisz dopisac skrypt /fly zeby bylo mozna latac
pernisja: brak
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi