saltver123 1 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 Witam, Potrzebuje skryptu który po wpisaniu komendy "/is help" będzie wywoływać komende "/wyspy". Wiem, ze to bardzo prosty skrypt do napisania, ale ja mam z nim problemy! Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2019 (edytowane) command /wyspy [<text>]: trigger: execute player command "/is %arg%" edit nie przeczytałem sorka: on command: if command is "is": if arguments is "help": execute player command "wyspy" Edytowane 6 kwietnia 2019 przez xAxee saltver123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saltver123 1 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 W dniu 6.04.2019 o 14:11, xAxee napisał: command /wyspy [<text>]: trigger: execute player command "/is %arg%" edit nie przeczytałem sorka: on command: if command is "is": if arguments is "help": execute player command "wyspy" Nie dziala ;/ Dalej mi wyswietla /is help... Chyba trzeba dac "stop event"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 12 minut temu, saltver123 napisał: Nie dziala ;/ Dalej mi wyswietla /is help... Chyba trzeba dac "stop event"? To dodaj Cancel event ale wykonuje komendę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MsMaciek 2 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 command /is [<text>]: <Tab>trigger: <Tab><Tab>if arg 1 is "help": <Tab><Tab><Tab>make player execute command "/wyspy" <Tab><Tab><Tab>stop Powinno działać. Po wpisaniu /is help wykonuje się /wyspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
saltver123 1
Witam,
Potrzebuje skryptu który po wpisaniu komendy "/is help" będzie wywoływać komende "/wyspy". Wiem, ze to bardzo prosty skrypt do napisania, ale ja mam z nim problemy! Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc :)!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi