Stasio 3 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2019 command /tel: trigger: give 1 netherbrick named "&dDobry arbuz" to player ale daje mi jedynie 1 block nederowych cegieł a ja chce 1 nederową cegłe taką jak zwykła cegła NIE BLOK ITEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2019 (edytowane) Polecam zajrzeć do pliku aliases-english w folderze głównym scripta. Tam masz każdy item, jego id i to jak nazywa sie w script a co do twojego problemu to "nether brick" zamiast "netherbrick" powinno załatwić sprawę. Pomogłem? Daj + i najlepsza odpowiedź Edytowane 4 kwietnia 2019 przez Sołtys™ literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2019 jak wpisze "netherbrick" to wtedy wyskakuje błąd nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys™ 29 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2019 załamujesz mnie Primo give 1 nether brick named "&dDobry arbuz" to player Sekundo Tutaj masz nazwy wszystkich przedmiotow w script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2019 (edytowane) to wpisz id cegły i tyle... lub nether brick item Edytowane 4 kwietnia 2019 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2019 add 1 of 405 to player lub add nether brick to player Jak drugi nie działa, to pierwszy raczej na pewno zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stasio 3 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2019 Ku*wa wreszcie wreszcie poi tylu latach ktoś mi dobrze odpowiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Stasio 3
command /tel:
trigger:
give 1 netherbrick named "&dDobry arbuz" to player
ale daje mi jedynie 1 block nederowych cegieł a ja chce 1 nederową cegłe taką jak zwykła cegła
NIE BLOK ITEM
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi