skript.pl 140 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2019 Użytkownik @Szifter dodał nowy wniosek: Ciemny styl sklepu oraz strony z wnioskami Skoro mamy ciemny motyw to dlaczego jeszcze nie mamy ciemnego motywu reszty stron? Niektórym myślę, by się przydało. Ciemny motyw poprawia czytanie i widzenie, w szczególności w późnych porach/nocy, ale można równie dobrze używać go cały czas. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2019 Zbyt rzadko się korzysta z tych serwisów (zwłaszcza ze sklepu), żeby był sens robienia ciemnego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2019 (edytowane) 8 minut temu, Libter napisał: Zbyt rzadko się korzysta z tych serwisów (zwłaszcza ze sklepu), żeby był sens robienia ciemnego stylu. Mimo to oznaczone jako w trakcie realizacji Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 1 kwietnia 2019 przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2019 W dniu 1.04.2019 o 18:54, bvcz napisał: Mimo to oznaczone jako w trakcie realizacji Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak będziecie częściej pisać wnioski to może zrealizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2019 Otworzyłam taką propozycję, bo myślę, że jednak ma zastosowanie, szczególnie że w godzinach wieczornych czy nawet ogółem mogą kogoś oczy boleć od jasnych kolorów. Raczej jest wiele takich osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 11 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2019 W dniu 5.04.2019 o 19:31, Szifter napisał: Otworzyłam taką propozycję, bo myślę, że jednak ma zastosowanie, szczególnie że w godzinach wieczornych czy nawet ogółem mogą kogoś oczy boleć od jasnych kolorów. Raczej jest wiele takich osób. Jeszcze wnioski zrozumiem, ale sklep? Przecież tam się spędza dosłownie chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 11 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2019 No to można tylko wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 11 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2019 A więc odrzucam jako duplikat wniosku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 140 Opublikowano 11 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi