gmpl 2 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 (edytowane) Witam, napisałem skript na tepanie oraz automatyczne włączanie /v ale nie dziala. Mogłby ktoś poprawić? command /cheater [<player>]: trigger: if player has permission "gm.administrator": execute console command "tp %player% %arg 2%" execute console command "vanish %player%" execute console command "clear %player%" execute console command "give %player snow 576 name:&c&lAnty-Knock" (Komendy wykonuje consola bo jakaś range moze nie mieć permisji do tp, give) Edytowane 31 marca 2019 przez Vylence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaczak2 1 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 Zamiast %player% użyj %arg 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubaczak2 1 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 18 minut temu, gmpl napisał: execute console command "tp %player% %arg 2%" Nie masz argumentu 2. więc ten %arg 2% nie będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gmpl 2 Opublikowano 31 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 (edytowane) 45 minut temu, kubaczak2 napisał: Nie masz argumentu 2. więc ten %arg 2% nie będzie działać Wsensie chodzi mi oto że %player% to jest osoba wykonywująca komende. a %arg 2% osoba do ktorej się tepnac Ale dziękuję, oraz temat został rozwiązany wszystko dobrze bylo tylko że zapomniałem wytabować Edytowane 31 marca 2019 przez gmpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 31 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2019 (edytowane) A nie da sie execute player command "komenda" as op albo execute player command "komenda" as permission "Permisja" ? Edytowane 31 marca 2019 przez Grex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gmpl 2
Witam, napisałem skript na tepanie oraz automatyczne włączanie /v ale nie dziala. Mogłby ktoś poprawić?
(Komendy wykonuje consola bo jakaś range moze nie mieć permisji do tp, give)
Edytowane przez VylenceOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi