xMateuszP0L 47 Opublikowano 24 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2019 (edytowane) Witam mam najnowszego skript i nie działa 'crops' wywala error jak dam np. dirta to działa normalnie block above clicked block is air: set block above clicked block to crops remove seeds from player Jak by ktoś mógł podrzucić nazwy każdego "poziomu" nasion, z góry dziękuję Edytowane 24 marca 2019 przez xMateuszP0L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 24 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2019 To wpisz "ID" parsed as item Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 26 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2019 W dniu 24.03.2019 o 04:18, xMateuszP0L napisał: Witam mam najnowszego skript i nie działa 'crops' wywala error jak dam np. dirta to działa normalnie block above clicked block is air: set block above clicked block to crops remove seeds from player Jak by ktoś mógł podrzucić nazwy każdego "poziomu" nasion, z góry dziękuję Ehhh.. Crops? Co to za nowy blok/przedmiot? Jak już, to albo pszenica, buraki, trzcina, arbuzy, dynie, a nie "crops". Crops to złączenie tego typu przedmiotów (jeżeli wiesz, o co mi chodzi). Zamiast "Crops" użyj "beetroot seeds", "wheat seeds" lub użyj numerycznego ID bloku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMateuszP0L 47
Witam mam najnowszego skript i nie działa 'crops' wywala error jak dam np. dirta to działa normalnie
block above clicked block is air: set block above clicked block to crops remove seeds from player
Jak by ktoś mógł podrzucić nazwy każdego "poziomu" nasion, z góry dziękuję
Edytowane przez xMateuszP0LOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi