icekrimxx 0 Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 Cześć, z racji tego ze przy evencie on inventory close nie można użyć cancel event to macie pomysł jak to zrobić? bo mam komendę na plecak i nie chcę by gracz mógł go zamknąć jeśli określony przedmiot jest w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 14 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2019 options: Name: &6Plecak Rows: 6 Item: diamond on inventory close: if inventory name of current inventory of player is "{@Name}": loop {@Rows}*9 times: if player's current inventory's slot ((loop-number)-1) is {@Item}: #Otwierasz plecak iwg stop Kola13567 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
icekrimxx 0
Cześć, z racji tego ze przy evencie on inventory close nie można użyć cancel event to macie pomysł jak to zrobić?
bo mam komendę na plecak i nie chcę by gracz mógł go zamknąć jeśli określony przedmiot jest w nim
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi