Blonix 2 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Hejka, poszukuję skrypt na komendę /tytul, tworzyła by ona tag przed nickiem. np ustawie sobie /tytul &6Lord to napisz na cos na chat to wyswietli sie &6LORD &CWLASCICIEL itp. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Skrypter_xXx 17 Opublikowano 9 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2019 command /tytul [<text>]: trigger: if arg 1 is set: make console execute command "/pex user %player% prefix %arg 1%" else: send "Poprawne uzycie /tytul <nowy prefix>" Nie testowane , moze bedzie dzialac Wymagany plugin : PermissionsEX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 9 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2019 2 godziny temu, xXx_Skrypter_xXx napisał: command /tytul [<text>]: trigger: if arg 1 is set: make console execute command "/pex user %player% prefix %arg 1%" else: send "Poprawne uzycie /tytul <nowy prefix>" Nie testowane , moze bedzie dzialac Wymagany plugin : PermissionsEX Ale to ma byc prefix w skrypt a nie w pexie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Skrypter_xXx 17 Opublikowano 10 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2019 15 godzin temu, Blonix napisał: Ale to ma byc prefix w skrypt a nie w pexie. command /tytul [<text>]: trigger: if arg 1 is set: set the player's display name to "&b&l%arg 1% &7%player%&8:" else: send "Poprawne uzycie /tytul <nowy prefix>" Zobacz czy dziala ... jak cos to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 10 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 marca 2019 5 godzin temu, xXx_Skrypter_xXx napisał: Zobacz czy dziala ... jak cos to pisz Bo ja zrobiłem coś takiego ale mi to nie działa. on chat: cancel event if player has permissions "tab.gracz": send "&7%player% &8» &f %message%" to all players if player has permissions "tab.wlasciciel": send " {tytul} &c[WLASCICIEL] %player%:&f %message%" to all players command /tytul [<text>]: permission: skript.vip+ permission message: &cTylko &a[VIP&6+&a]&c moze robic autografy! trigger: if arg 1 is set: send "&4&l> &cUstawiono tytul %arg 1%" set {tytul} to colored arg else: send "&4&l> &cPoprawne uzycie &c&o/tytul <tytul>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 12 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2019 Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 12 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2019 Ale co ci nie dziala ? Jakies bledy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Legal95 15 Opublikowano 12 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2019 Jedyne co mi wpadło do głowy command /tag: trigger: bind hologram "&4Działa?" to player for 99999999999 seconds offset by 0, 2.5, 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 13 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2019 Nie działa mi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!@Legal95 @HotAngel2K17 @xXx_Skrypter_xXx a kod zrobiłem taki i mi nie działa {tytul}on chat: cancel event if player has permissions "tab.gracz": send "&7%player% &8» &f %message%" to all players if player has permissions "tab.wlasciciel": send " {tytul} &c[WLASCICIEL] %player%:&f %message%" to all players command /tytul [<text>]: permission: skript.vip+ permission message: &cTylko &a[VIP&6+&a]&c moze robic autografy! trigger: if arg 1 is set: send "&4&l> &cUstawiono tytul %arg 1%" set {tytul} to colored arg else: send "&4&l> &cPoprawne uzycie &c&o/tytul <tytul>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Blonix 2
Hejka, poszukuję skrypt na komendę /tytul, tworzyła by ona tag przed nickiem. np ustawie sobie /tytul &6Lord to napisz na cos na chat to wyswietli sie &6LORD &CWLASCICIEL itp. Z góry dziękuję.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi