kroki248 0 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Napisał by mi ktoś skrypt na to, że np. ranga ViceWlasciciel nie może używać komendy /pex, /op i /setrank (nie działa mi w permissionexie blokowanie komendy np. - -bukkit.command.reload) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 on command: if player has permission "ViceWlasciciel": if command is "pex" or "op" or "setrank": cancel event send "&7Nie masz do tego dostepu!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 @kroki248 jeżeli chodzi o /pex to poprostu nie dawaj gwiazdki dla danej rangi. Uzyj tego skryptu co Wyżej @xAxee dodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNyanCat1337 0 Opublikowano 8 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 on command: if player has permission "TwojeIP.Command": if command is "pex" or "op" or "setrank": cancel event send "&CBrak permisji &7(&4TwojeIP.Command&7)!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki248 0 Opublikowano 8 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Nie działa ten skrypt bo on wszystkim rangom to blokuje nawet tym co nie mają tej permisji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki248 0 Opublikowano 8 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2019 Jak by ktoś umiał niech ktoś napisze taki sam skrypt tylko tak żeby omijało uprawnienie * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kroki248 0
Napisał by mi ktoś skrypt na to, że np. ranga ViceWlasciciel nie może używać komendy /pex, /op i /setrank
(nie działa mi w permissionexie blokowanie komendy np. - -bukkit.command.reload)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi