Taesiuu 2 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Witam. Mam małe dwa pytanka, odnośnie skryptów. Jedno jest takie: » (1) Do jednego ze skryptów, a raczej teraz do dwóch, dodałam sobie formacik chatu (Dodałam Płeć) i zastanawiam się, jak mogę dać widoczność komendy /nick, gdyż na ten czas, zmiany się nie pojawiają. Chodzi mi dalej o skript. W sensie takim: &5Plec &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% ^ Oznaczone pogrubieniem właśnie chodzi mi o to Co mogę tam dodać? :V Drugie jest niemalże podobne. Chciałabym, aby na chacie dwa różne skrypty się pojawiały (Płeć i Śluby [Nie pytać po co mi skrypt na śluby xD]) w sensie takim kiedy piszemy. I jak mogę to połączyć by obie rzeczy były widoczne i jak jedna będzie wyłączona, to druga włączona. Lub obie włączone/wyłączone? np. &5Plec &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Sama płeć) &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Bez niczego) &4Status (Jak sie go ma) &8| &5Plec &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Płeć i Status) &4Status &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Sam status) Chciałabym, aby dwie rzeczy zostały i przy ustawieniu jednej, nie znikała druga. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 1. Zobacz %name of player% 2. Jezeli nie ma to ustawiaj na "" Wtedy ci sie wyswietli "" Czyli nic. jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Taesiuu 2
Witam.
Mam małe dwa pytanka, odnośnie skryptów.
Jedno jest takie:
» (1) Do jednego ze skryptów, a raczej teraz do dwóch, dodałam sobie formacik chatu (Dodałam Płeć) i zastanawiam się, jak mogę dać widoczność komendy /nick, gdyż na ten czas, zmiany się nie pojawiają.
Chodzi mi dalej o skript.
W sensie takim:
&5Plec &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message%
^ Oznaczone pogrubieniem właśnie chodzi mi o to
Co mogę tam dodać? :V
Drugie jest niemalże podobne.
Chciałabym, aby na chacie dwa różne skrypty się pojawiały (Płeć i Śluby [Nie pytać po co mi skrypt na śluby xD]) w sensie takim kiedy piszemy.
I jak mogę to połączyć by obie rzeczy były widoczne i jak jedna będzie wyłączona, to druga włączona. Lub obie włączone/wyłączone?
np.
&5Plec &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Sama płeć)
&3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Bez niczego)
&4Status (Jak sie go ma) &8| &5Plec &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Płeć i Status)
&4Status &8| &3Ranga &8|&r %player% &8» &6%coloured message% (Sam status)
Chciałabym, aby dwie rzeczy zostały i przy ustawieniu jednej, nie znikała druga.
Proszę o pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi