MrShelo 0 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Chciałbym losować nazwę z podanych i wklejać do komendy /name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 909 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Możesz bardziej opisać o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 55 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 set {Cos} to random integer beetwen 1 and 10 if {Cos} is 1: send "Wylosowano cos xD" # I tak samo, mozna robic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrShelo 0 Opublikowano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Bardziej mi chodzi tu że komendą /losujnazwe i losuje ci z puli nazw np: Nazwa 1 Nazwa 2 Nazwa 3 i wkleja do komendy /itemname (tu wkleja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 55 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) OK: command /losowanie: trigger: set {Cos} to random integer beetwen 1 and 10 if {Cos} is 1: set {Wylosowanie:%player%} to "Jakas rzecz" execute player command "/komenda %{Wylosowanie:%player%}%" # I tak samo, mozna robic ;) Edytowane 6 marca 2019 przez Grex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrShelo 0 Opublikowano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 909 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 command /nazwa: trigger: set {_grup::*} to "n1" and "n2", "n3", "n4" send "%random element out of {_grup::*}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrShelo 0 Opublikowano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 a jeszcze mam pytanie jak executować komendę dla tego co pisał już to losujnazwe znaczy chce executowac komendę z ta nazwą wylosowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 55 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 7 minut temu, MrShelo napisał: a jeszcze mam pytanie jak executować komendę dla tego co pisał już to losujnazwe znaczy chce executowac komendę z ta nazwą wylosowaną command /losowanie: trigger: set {Cos} to random integer beetwen 1 and 10 if {Cos} is 1: set {Wylosowanie:%player%} to "Jakas rzecz" execute player command "/komenda %{Wylosowanie:%player%}%" # I tak samo, mozna robic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ikosek Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Godzinę temu, Grex napisał: OK: command /losowanie: trigger: set {Cos} to random integer beetwen 1 and 10 if {Cos} is 1: set {Wylosowanie:%player%} to "Jakas rzecz" execute player command "/komenda %{Wylosowanie:%player%}%" # I tak samo, mozna robic ;) mogłeś to zrb w zmiennej tymczasowej no ale i tak git robota! xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrShelo 0 Opublikowano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Jak zreloadowałem to skript nie rozumie tego: "to random integer beetwen 1 and 10" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrShelo 0 Opublikowano 6 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Dobra jednak ogarnąłem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrShelo 0
Chciałbym losować nazwę z podanych i wklejać do komendy /name
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi