Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) Hejka, mam u siebie zainstalowanego skrypta i kilka dodatków, pojawił mi się ostatnio taki błąd jak można go naprawić? Edytowane 10 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Daj skrypt, bez tego ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 23 minuty temu, ZelekCraft napisał: Daj skrypt, bez tego ani rusz W błędzie masz wszystkie skrypty wypisane. @ZelekCraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Teraz, Blonix napisał: W błędzie masz wszystkie skrypty wypisane. @ZelekCraft Co z tego jak kodu nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 1 minutę temu, ZelekCraft napisał: Co z tego jak kodu nie mam? Czyli mam ci wysłac moje wszystkie skrypty czy dodatki do skrypta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Wyślij kod skryptu przy, którego załadowaniu pojawia się owy error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) To samo z siebie wysyła ten błąd ja nie ingeruje w to. Więc nwm który skrypt robi błąd. @ZelekCraft Edytowane 22 lutego 2019 przez Blonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Błąd generuje skrypt "lobby.sk" wstaw tu jego kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Więc tak, załadowałem skrypt na swój serwer i jego kod nie zawiera żadnego błędu. Myślę, że wina leży po stronie którejś z wtyczek bądź brakuje Ci jakiejś. Sprawdź wersję pluginów skRayFall, skript, SkQuery ewentualnie Skellet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 2 minuty temu, ZelekCraft napisał: Więc tak, załadowałem skrypt na swój serwer i jego kod nie zawiera żadnego błędu. Myślę, że wina leży po stronie którejś z wtyczek bądź brakuje Ci jakiejś. Sprawdź wersję pluginów skRayFall, skript, SkQuery ewentualnie Skellet Tylko ze jak wchodze na serwer to zawsze mi pisze ze jest nowa wersja np skripta i ja aktulizuje wiec to raczej nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) A występuje u Ciebie jakaś wiadomość o błędzie co kilka minut w konsoli? @ZelekCraft Edytowane 22 lutego 2019 przez Blonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Żadne błędy nie występują. Posiadasz wtyczki: SkQuery, SkRayFall bądź Skellet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) Tak masz wszystkie wypisane w tym błędzie. Edytowane 22 lutego 2019 przez Blonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZelekCraft 13 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Może któraś z nich jest niezaktualizowana. Na jaką wersję masz serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 1.12.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Skript - 2.3.5 SkQuery - 3.6.0-Lime skRayFall - 1.9.10 Skellett - 1.9.6b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Jeżeli wersje silnika masz 1.12.2 to wgraj skrypta z wersją dev37c ZelekCraft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Teraz, kijl napisał: Jeżeli wersje silnika masz 1.12.2 to wgraj skrypta z wersją dev37c Podeślesz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ZelekCraft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 Zainstalowałem i jak narazie bez zadnego błedu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 A ta wersja jest stara miałem nowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Blonix 2
Hejka,
mam u siebie zainstalowanego skrypta i kilka dodatków, pojawił mi się ostatnio taki błąd
jak można go naprawić?
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi