SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Witam czy może ktoś mi napisać skrypt który zablokuje dane bloki oraz jajka zwierząt np takiego osła ? I nikt na serwerze żeby nie mógł tego stawiać nawet OP ? oraz skrypt na windę że np zrobię windę 33 i będę mógł jeździć nią w górę i w dół Edytowane 21 lutego 2019 przez SzeskiPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Na winde skrypt (nie mojego autorstwa) - on place bedrock: if player has permissions "blocked.unlock": cancel event send "&6[Blocked]: &4Ten blok jest zablokowany!" else: cancel event send "&6[Blocked]: &4Ten blok jest zablokowany!" @SzeskiPL Edytowane 9 lipca 2020 przez Wojciu WiktorMasteR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) W dniu 21.02.2019 o 12:05, Blonix napisał: Na winde skrypt (nie mojego autorstwa) - na bloki: @SzeskiPL Wiesz to to ja mam ale chodzi mi że nie mogę zablokować jajek w sensie danych zwierząt masz coś na to ? Edytowane 9 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 Jak użyć tej windy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 1 minutę temu, SzeskiPL napisał: Jak użyć tej windy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 2 minuty temu, Blonix napisał: dalej nie wiem jak saby ten poradnik a powiesz mi albo napiszesz skrypt na blokowanie jajek respiacych w minecraft w snesie chce zablokowac respienie osła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) W dniu 21.02.2019 o 12:25, SzeskiPL napisał: dalej nie wiem jak saby ten poradnik a powiesz mi albo napiszesz skrypt na blokowanie jajek respiacych w minecraft w snesie chce zablokowac respienie osła Skrypt na blokade jajek osla on spawn of donkey: if player has permissions "blocked.unlock": cancel event else: cancel event Edytowane 9 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) W dniu 21.02.2019 o 12:27, Blonix napisał: Skrypt na blokade jajek osla To działa dziękuje ale dalej nie ogarniam tej windy a masz coś zeby zablokwoać dzwignie czy redstone jak ktos by chcial lagowac serwer zeby spamu nie robil dzwigniami czy redstone ? Edytowane 9 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 3 minuty temu, SzeskiPL napisał: To działa dziękuje ale dalej nie ogarniam tej windy Tu jest jakiś skrypt na winde (ale po angielsku) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 4 minuty temu, Blonix napisał: Tu jest jakiś skrypt na winde (ale po angielsku) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ja potrzebuje na 1.12.2 a umiesz napisac skrypt ktory zablokuje mi dzwignie na 5 sek czy cos i np jak ktos da duzo redstone w jendym miejscu znaczy zrobi duzy kwadrat to bedzie go usuwac jak przekroczy iles kratek chce zabezpieczyc serwer przed lagowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Blonix 2 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 7 minut temu, SzeskiPL napisał: ja potrzebuje na 1.12.2 a umiesz napisac skrypt ktory zablokuje mi dzwignie na 5 sek czy cos i np jak ktos da duzo redstone w jendym miejscu znaczy zrobi duzy kwadrat to bedzie go usuwac jak przekroczy iles kratek chce zabezpieczyc serwer przed lagowaniem Ja bym ci polecił plugin na to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzeskiPL 1 Opublikowano 21 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiktorMasteR 19 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) @Blonix po co cancel event jak gtacz posiada uprawnienie i go nie posiada on spawn of donkey: send "&4zablokowane jajko osla" cancel event I nawet op nie wyspawnuje osla Edytowane 26 lutego 2019 przez Vylence Literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 26 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SzeskiPL 1
Witam czy może ktoś mi napisać skrypt który zablokuje dane bloki oraz jajka zwierząt np takiego osła ? I nikt na serwerze żeby nie mógł tego stawiać nawet OP ? oraz skrypt na windę że np zrobię windę 33 i będę mógł jeździć nią w górę i w dół
Edytowane przez SzeskiPLOdnośnik do komentarza
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi