tazu 16 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Witam, od wczoraj zacząłem prace nad moim kolejnym projektem Easy/MediumHC. Posiadam problem z Essentialsem, głównie chodzi o pisanie na kolorowo, odrazu mówię - nie mam jakiś customowych chatów(pluginy/skrypty), nie działa nawet prefix od Pexa. format: '{POINTS} {TAG} &7{DISPLAYNAME} &8» &7{MESSAGE}' #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' #format: '&7{PREFIX}&r {DISPLAYNAME}&r &7{SUFFIX}&r: {MESSAGE}' group-formats: Wlasciciel: '{POINTS} {TAG} &c{DISPLAYNAME} &8» &7{MESSAGE}' Na czacie działa jedynie poniższy format. format: '{POINTS} {TAG} &7{DISPLAYNAME} &8» &7{MESSAGE}' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 yy w configu jest chyba opcja która włącza / wyłącza kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 17 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 1 minutę temu, xAxee napisał: yy w configu jest chyba opcja która włącza / wyłącza kolory Mi nawet już nie chodzi o kolory. Tak jakby group-format nie reagował na to co się tam znajduje. Kolor nicku pod rangę Właściciela, prefix nie działa etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Plugin essentialschat.jar powinno działać. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 17 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 2 minuty temu, Medyk324 napisał: Plugin essentialschat.jar powinno działać. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Używam EssentialsX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 17 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Musiałbym to zobaczyć osobiscie na własne oczy ale nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 17 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2019 Okej, naprawiłem. Polecam używać Luckperms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tazu 16
Witam, od wczoraj zacząłem prace nad moim kolejnym projektem Easy/MediumHC.
Posiadam problem z Essentialsem, głównie chodzi o pisanie na kolorowo, odrazu mówię - nie mam jakiś customowych chatów(pluginy/skrypty), nie działa nawet prefix od Pexa.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi