FluXiak 2 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Siemka, chciałem się zapytać jak zrobić żeby gracz nie mógł przepieszczać przedmiotów/bloków w eq. Chodzi o to że jak wchodzisz na serwer daje ci szkło i kompas do eq i nie można go przemieszczać to jak to zrobić? Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 jakis tam event oninventoryclick, potem sprawdzasz czy eq jest gracza i jezeli event.getslot == slot -> cancelevent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 14 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nasluchujesz inventoryclickevent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 14 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 @EventHandler public void handle (InventoryClickEvent event) { if(event.getClickedInventory().getType() == InventoryType.PLAYER) { event.setCancelled(true) } } daj lajka albo serduszko FluXiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 14 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2019 A sory tematu nie przeczytałem dokładnie jeszcze event joina @EventHandler public void handle (PlayerJoinEvent event) { Player player = event.getPlayer(); player.getInventory().addItem(new ItemStack(Material.COMPASS)); player.getInventory().addItem(new ItemStack(Material.COMPASS)); } FluXiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 20 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2019 Mi nie chodzi to, że jak jak kliknie na kompas i otworzy gui i tam masz jakieś itemy wsadzone to nie o to chodzi, chodzi o to że jak gracz wejdzie na serwer i da mu do ekwipunku dowolny przedmiot do jak nacisnie na to nie można tego robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 20 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2019 dobra już nie ważne. sry. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FluXiak 2
Siemka, chciałem się zapytać jak zrobić żeby gracz nie mógł przepieszczać przedmiotów/bloków w eq.
Chodzi o to że jak wchodzisz na serwer daje ci szkło i kompas do eq i nie można go przemieszczać to jak to zrobić?
Z góry dzięki!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi