Lodek145 1 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 Hejka. Napisał by ktoś albo znalazł paczkę na real life bardzo bym prosił. Bo chciałbym zrobić serwer ale nie umiem pisać skryptów a ni pluginów tylko potrawie jedynie po przerabiać. pandax i Peridot 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thesochac 3 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 Ja ci mogę trochę pomoc ale wszystkiego nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lodek145 1 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 (edytowane) 9 godzin temu, thesochac napisał: Ja ci mogę trochę pomoc ale wszystkiego nie zrobię Ale co tak miej więcej będzie się znajdować w paczce. Ja potrawie przerabiać paczki ale trochę mogę ci pomóc. Ale powiedz co tak będzie się w tej paczce na serwer. Sam też nie dam rady ogarnąć serwera potrzebowałbym ekipy może mój kolega będzie ze mną robił serwer. (Jest też taka paczka na real life od Sebxter'a tylko nie potrafię jej skonfigurować . Edytowane 9 lutego 2019 przez Lodek145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 9 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 30 minut temu, Lodek145 napisał: Ale co tak miej więcej będzie się znajdować w paczce. Ja potrawie przerabiać paczki ale trochę mogę ci pomóc. Ale powiedz co tak będzie się w tej paczce na serwer. Sam też nie dam rady ogarnąć serwera potrzebowałbym ekipy może mój kolega będzie ze mną robił serwer. (Jest też taka paczka na real life od Sebxter'a tylko nie potrafię jej skonfigurować . Przecież jest łatwa do skonfigurowania wystarczą podstawy skripta i jego dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lodek145 1 Opublikowano 9 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2019 50 minut temu, SernickLOL napisał: Przecież jest łatwa do skonfigurowania wystarczą podstawy skripta i jego dodatków Dla mnie to nie jest łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lodek145 1 Opublikowano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 SernickLOL a skonfigurowałbyś byś te skrypty jakbyś miał czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lodek145 1 Opublikowano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 (edytowane) Ktoś coś jeszcze pomoże? Edytowane 13 lutego 2019 przez Lodek145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lodek145 1
Hejka.
Napisał by ktoś albo znalazł paczkę na real life bardzo bym prosił. Bo chciałbym zrobić serwer ale nie umiem pisać skryptów a ni pluginów tylko potrawie jedynie po przerabiać.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi