Info?!.O.o 0 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Cześć, Chciałbym zlecić napisanie skryptu na TAB lub przerobienie. Chodzi mi o ranking oraz kilka małych rzecz takich jak: godzina, zabójstwa, śmierci itp. Coś jak Unitab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 (edytowane) Hm Ciężko trochę to zrobić w skrypcie :/ ja radził bym w FancyTab [ PLUGIN ]Tam jest coś takiego jak data itd ;) Godzina : %hours%.%minutes%.%seconds%Graczy Online: %numplayers%Max Graczy : %maxplayers%Nick : %username%Adres Ip [ Serwer'a ] : %ip-adress% Edytowane 27 września 2014 przez DJ_CITROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Info?!.O.o 0 Opublikowano 27 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Chodzi mi o zrobienie tego pod dodatek wildskript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Norbi chyba potrafi ale dokładnie nw :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Info?!.O.o 0 Opublikowano 27 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 A może link do profilu? Bo zbytnio nie wiem kto to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJ_CITROX 24 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Psze Bardzohttp://skript.pl/index.php/user/43-norbi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Info?!.O.o 0 Opublikowano 30 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoXPL 6 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Znowu kolejna osoba "TAB".Tab.set{1, "TEXT"}; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Info?!.O.o 0 Opublikowano 5 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Info?!.O.o 0 Opublikowano 7 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 7 października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 października 2014 kurde, szukanie nie boli http://skript.pl/index.php/topic/3097- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Info?!.O.o 0 Opublikowano 9 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 kurde, szukanie nie boli http://skript.pl/index.php/topic/3097- Ty pajacu nie nabijaj postów tylko czytaj. Jesteś w ekipie, a nabijasz posty. Pomyśl czasami zanim coś napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Info?!.O.o 0
Cześć,
Chciałbym zlecić napisanie skryptu na TAB lub przerobienie. Chodzi mi o ranking oraz kilka małych rzecz takich jak: godzina, zabójstwa, śmierci itp. Coś jak Unitab
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi