Skocz do zawartości
  • 0

Autozapisywanie

Misio12320

Pytanie

Hej. Potrafi ktoś zrobić script taki, że do custom resource packa automatycznie mi instaluje custom sounds. Chodzi mi o to, że C:\Users\Lenovo\AppData\Roaming\.minecraft\resourcepacks\Custom Sounds\assets\minecraft\sounds\custom tu sobie wrzucam muzyczki .ogg i C:\Users\Lenovo\AppData\Roaming\.minecraft\resourcepacks\Custom Sounds\assets\minecraft tu jest plik .json w którym zapisuje się te custom sounds i są wczytywane do gry... {
        "custom.XYZ": {
        "sounds": [
            "custom/XYZ"
        ]
    },
        "custom.XZY": {
            "custom/XZY"
        ]
    },

I chciałbym, aby mi skript poprzez komende wykrywał te soundsy .ogg i automatycznie zapisywał te nawiasy. :angrythonk:

https://skript.pl/temat/31643-autozapisywanie/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
W dniu 6.02.2019 o 10:56, Misio12320 napisał:

Hej. Potrafi ktoś zrobić script taki, że do custom resource packa automatycznie mi instaluje custom sounds. Chodzi mi o to, że C:\Users\Lenovo\AppData\Roaming\.minecraft\resourcepacks\Custom Sounds\assets\minecraft\sounds\custom tu sobie wrzucam muzyczki .ogg i C:\Users\Lenovo\AppData\Roaming\.minecraft\resourcepacks\Custom Sounds\assets\minecraft tu jest plik .json w którym zapisuje się te custom sounds i są wczytywane do gry... {
        "custom.XYZ": {
            "custom/XYZ"
        ]
    },
        "custom.XZY": {
            "custom/XZY"
        ]
    },

I chciałbym, aby mi skript poprzez komende wykrywał te soundsy .ogg i automatycznie zapisywał te nawiasy. :angrythonk:

Nie wiem czy da się to zrobić ale jeżeli tak to ten txt będzie musiał być wgrany w serwer i tam dopiero będziesz mógł dać folder docelowy aczkolwiek watpie by było to możliwe przy sk [zepsulo mi sie a + alt xd]

Możliwe że w pluginie się to da zrobić, a jeżeli chciałbyś na txt to nie mam pojęcia 

https://skript.pl/temat/31643-autozapisywanie/#findComment-205731

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...