Misieqqq 0 Opublikowano 28 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2019 WItam, jak w temacie szukam technika na sieć serwerów.. Na chwile obecną potrzebuje kilku pluginów na serwer PVP. Dodam iż mam ponad 21 wiosen i oczekuje poważnych ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axiorek 1 Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 Ja tylko umiem pisać skrypty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CDFN 3 Opublikowano 3 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2019 Cześć, podrzuć jakiś kontakt. Na pewno się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartofel 0 Opublikowano 3 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2019 Hej, jestem zainteresowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 3 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2019 Jak już piszecie odpowiedzi to dawajcie jakieś przykłady swoich pluginów itd. Bo jak kolega wspomniał on oczekuje "poważnych ofert" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi