Arcticus 1 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 Witajcie mam zlecenie żebyście mi zrobili skrypta na stawianie na blokach, np. Diament stawiam na bloku. Prosze was. Założyłem się z bratem że kto pierwszy dostanie odpowiedz bedzie miał 100zł LloydPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 (edytowane) on place: if player's tool is diamond block: if block under event-block is sponge: stop else: cancel event send "Diamentowy blok mozesz postawic tylko na gabce!" Edytowane 20 stycznia 2019 przez SernickLOL . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arcticus 1
Witajcie mam zlecenie żebyście mi zrobili skrypta na stawianie na blokach, np. Diament stawiam na bloku. Prosze was. Założyłem się z bratem że kto pierwszy dostanie odpowiedz bedzie miał 100zł
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi