MateoxPL 6 Opublikowano 14 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2019 Witam tak jak w temacie nie wiem jak wysłać wiadomość do loop-index oraz playsound w miejscu loop-index oto skrypt: every 1 minutes: loop {czaspolimorfiitimer::*}: remove 1 from {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} if {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} <= 0: send " &c&lPolimorfia&8 »&6 Twoja polimorfia &2&lZombie&6 wygasla!" to {czaspolimorfiitimer::%loop-index%::*} play raw sound "mob.zombie.remedy" at {czaspolimorfiitimer::%loop-index%::*} with pitch 0.5 volume 1 delete {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} execute console command "/undisplayer %loop-index%" clear {polimorfiamob::%loop-index%} stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsawoX 12 Opublikowano 14 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2019 (edytowane) every 1 minutes: loop {czaspolimorfiitimer::*}: remove 1 from {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} if {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} <= 0: set {_p} to "%{czaspolimorfiitimer::%loop-index%}%" parsed as player set {_l} to location of {_p} send " &c&lPolimorfia&8 »&6 Twoja polimorfia &2&lZombie&6 wygasla!" to {_p} play raw sound "mob.zombie.remedy" at {_l} with pitch 0.5 volume 1 delete {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} execute console command "/undisplayer %loop-index%" clear {polimorfiamob::%loop-index%} stop Wiesz że ::* to lista? Nie sprawdzałem, nie wiem jak u ciebie wygląda cały kod.@MateoxPL Edytowane 14 stycznia 2019 przez KsawoX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MateoxPL 6 Opublikowano 14 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2019 (edytowane) Dzięki naprawdę mi pomogłes jeszcze mam pytanko czy ten sposób jest lepszy od loop 60 Times dla każdego gracza osobno? @KsawoX Edytowane 14 stycznia 2019 przez MateoxPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KsawoX 12 Opublikowano 14 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2019 Nie zupełnie cię rozumiem, ale po co loopować 60 razy skoro można raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MateoxPL 6
Witam
tak jak w temacie nie wiem jak wysłać wiadomość do loop-index oraz playsound w miejscu loop-index
oto skrypt:
every 1 minutes: loop {czaspolimorfiitimer::*}: remove 1 from {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} if {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} <= 0: send " &c&lPolimorfia&8 »&6 Twoja polimorfia &2&lZombie&6 wygasla!" to {czaspolimorfiitimer::%loop-index%::*} play raw sound "mob.zombie.remedy" at {czaspolimorfiitimer::%loop-index%::*} with pitch 0.5 volume 1 delete {czaspolimorfiitimer::%loop-index%} execute console command "/undisplayer %loop-index%" clear {polimorfiamob::%loop-index%} stop
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi