skript.pl 139 Opublikowano 11 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2019 Użytkownik @heyn dodał nowy wniosek: Czy powinienem móc tam pisać? Cześć, mam takie pytanie, czy powinienem w tym temacie pisać? Temat znajduje sie w prawie a link jest zaznaczony żółtym jak ktoś nie wierzy. Tam mam permisje normalnie pisać, a prawdopodobnie nie powinienem BO NAWET NIE JESTEM MODERATOREM. Czy to jest normalne? https://imgur.com/7QKXBgb Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 11 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2019 Tak, to normalne - temat jak sama nazwa wskazuje dotyczy konsultacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 11 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi