FiDoTuuuK 0 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 (edytowane) Technik ma za zadanie pisanie skryptów albo pluginów . Coś o mnie jestem informatykiem prowadzę swój serwer minecraft 1.8 IP: drop.ench.pl serwer jest mega drop . Edytowane 10 stycznia 2019 przez FiDoTuuuK test1224334 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 Ale się rozpisałeś O.o, popraw to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 Coś o sobie i o serwerze pasowało by napisać. Może jakieś wymagania dotyczące tego technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FiDoTuuuK 0
Technik ma za zadanie pisanie skryptów albo pluginów . Coś o mnie jestem informatykiem prowadzę swój serwer minecraft 1.8 IP: drop.ench.pl serwer jest mega drop .
Edytowane przez FiDoTuuuKOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi