AdeeK211555 2 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Witam, mam problem z tym ze jak wpisze np /dajyt mariansda to pisze ze ten gracz dostal range a chcialbym by pisalo ze takiego gracza nie ma w bazie! code; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 loopujesz baze danych z tymi nickami, jak nie ma tego nicku w bazie to przerywasz kod i wysyłasz odpowiednią wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdeeK211555 2 Opublikowano 5 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 10 minut temu, LloydPL napisał: loopujesz baze danych z tymi nickami, jak nie ma tego nicku w bazie to przerywasz kod i wysyłasz odpowiednią wiadomość A moglbys mi to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 zakładając że ta lista to ta tajemnicza baza danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdeeK211555 2 Opublikowano 5 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 2 godziny temu, LloydPL napisał: zakładając że ta lista to ta tajemnicza baza danych nie rozumiem, to dobrze jest ten sk zrobiony cyz cos trzb dodac bo idk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdeeK211555 2
Witam, mam problem z tym ze jak wpisze np /dajyt mariansda to pisze ze ten gracz dostal range a chcialbym by pisalo ze takiego gracza nie ma w bazie!
code;
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi