KochamReggae 0 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 Witam, mam problem ze skryptem. Mianowicie chce aby podczas spawnowania sie na swiecie zombie usuwalo go i konsola wykonywala komende w miejscu w ktorym ten zombie sie pojawil. Czy moglby ktos mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MateoxPL 6 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 Opisz dokładnie to spróbuje pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 4 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2019 on spawn zombie: delete event-entity execute console command "bc ℅location of event-entity%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KochamReggae 0
Witam, mam problem ze skryptem. Mianowicie chce aby podczas spawnowania sie na swiecie zombie usuwalo go i konsola wykonywala komende w miejscu w ktorym ten zombie sie pojawil.
Czy moglby ktos mi pomoc?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi