uiuin 10 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Witam Może ktoś mi pomóc z usuwaniem danej ilości określonego przedmiotu z ekwipunku gracza? {_cost} - ilość {_type} - przedmiot {_p} - gracz któremu usuwamy remove {_cost} {_type} from {_p}'s inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 {_cost} of {_type} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin 10 Opublikowano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 11 godzin temu, LuckyPotato napisał: {_cost} of {_type} Wpisałem takie coś: emove {_cost} of {_type} from {_p}'s inventory Nie ma błędów jednak... przedmioty nie są usuwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 2 godziny temu, uiuin napisał: Wpisałem takie coś: emove {_cost} of {_type} from {_p}'s inventory Nie ma błędów jednak... przedmioty nie są usuwane No to wracamy do poprzedniego pytania... Jesteś pewien że przedmiot jest przedmiotem? {_type} na pewno zawiera przedmiot? {_cost} to integer? albo chociaż number? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin 10 Opublikowano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 W dniu 28.12.2018 o 14:52, LuckyPotato napisał: No to wracamy do poprzedniego pytania... Jesteś pewien że przedmiot jest przedmiotem? {_type} na pewno zawiera przedmiot? {_cost} to integer? albo chociaż number? Udało mi się znaleźć dlaczego nie działa. Muszę całość (ilość i nazwę) zapisać jako przedmiot. set {_ile} to "5" set {_czego} to "gold ingot" set {_wynik} to "%{_ile}% %{_czego}%" parsed as item set {_p} to "%player%" parsed as player remove {_wynik} from {_p}'s inventory Dzięki za nakierowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uiuin 10
Witam
Może ktoś mi pomóc z usuwaniem danej ilości określonego przedmiotu z ekwipunku gracza?
{_cost} - ilość
{_type} - przedmiot
{_p} - gracz któremu usuwamy
remove {_cost} {_type} from {_p}'s inventory
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi