FluXiak 2 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Wie ktoś jak zakodować plugin? Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 (edytowane) Nie rób po prostu tego, bo na 99% twój kod nie jest tego wart :V Mogę ci go zakodować tu masz cennik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 27 grudnia 2018 przez McKoxu LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FluXiak 2 Opublikowano 27 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 Ja się pytam czy ktoś wie jak zakodować a nie odrazu "kod jest nie warty" a widziałeś? Więc ktoś by powiedział jak zakodowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 3 minuty temu, FluXiak napisał: Ja się pytam czy ktoś wie jak zakodować a nie odrazu "kod jest nie warty" a widziałeś? Więc ktoś by powiedział jak zakodowac? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FluXiak 2
Wie ktoś jak zakodować plugin?
Z góry thx
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi