EvoChestenchpl 8 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Zrobiłem skript On chat: (tab) if message contains....... (tab) (tab) cancel event Nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folks1337 2 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 (edytowane) Dobra.. zaraz ci coś podpowiem. Tylko jedna opcja message: on chat: if message contains "...": cancel event Więcej opcji message: on chat: if message contains "..." or "...": cancel event Możesz sobie dalej tam dodawać Cytat "..." or "..." or "..." Możesz też sobie inne robić, np: on chat: if message contains "[prefixsponsor]": cancel event loop all players: send "&5&lSponsor &8| &b%player% &7> &5%coloured message%" to loop player Edytowane 23 grudnia 2018 przez Folks1337 Nowy przykład. c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EvoChestenchpl 8 Opublikowano 23 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 (edytowane) 15 minut temu, Folks1337 napisał: Dobra.. zaraz ci coś podpowiem. Tylko jedna opcja message: on chat: if message contains "...": cancel event Więcej opcji message: on chat: if message contains "..." or "...": cancel event Możesz sobie dalej tam dodawać Możesz też sobie inne robić, np: on chat: if message contains "[prefixsponsor]": cancel event loop all players: send "&5&lSponsor &8| &b%player% &7> &5%coloured message%" to loop player Noo... tylko, ze ja o tym wiedzialem, ale sens w tym, ze to nie dzialala. Zero errorow, ale wysyla wiadomosc Edytowane 23 grudnia 2018 przez EvoChestenchpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folks1337 2 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 2 minuty temu, EvoChestenchpl napisał: Noo... tylko, ze ja o tym wiedzialem, ale sens w tym, ze to nie dzialala. Zero errorow, ale wysyla wiadomosc Jaką masz wersje? 1.7-1.9: WildSkript, Skript, SkQuery 1.10-1.13: SkUtilities, Skript, SkQuery Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EvoChestenchpl 8 Opublikowano 23 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 mam wszystkie wtyczki serwer 1.8.8 Folks1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folks1337 2 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Hmmh, podaj ss z blokowania A, mam tu coś jeszcze : on message: if message contains "...": loop all players: cancel event send "" to loop player To będzie też do przetestowania. Łącze. Notatka dodana przez bludis knugi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EvoChestenchpl 8
Zrobiłem skript
On chat:
(tab) if message contains.......
(tab) (tab) cancel event
Nie dziala
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi