MrCarrot 16 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 (edytowane) Witam, poszukuję osoby która mogła by mi pomóc w spolszczeniu PermissionsEx, tak jak jest na tym syf serwerze (ja go nie lubie) czyli mianowicie na dragonsurvival.eu oczywiście bez reklamy link do pluginu: https://dev.bukkit.org/projects/permissionsex/files/882992 Edytowane 23 grudnia 2018 przez MrCarrot marchewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 223 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Co ty chcesz w nim spolszczać? Usunięty#18026 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 4 godziny temu, gnomq2000 napisał: Co ty chcesz w nim spolszczać? /pex i wszystkie wiadomosci w nim zwiazane nwse i Usunięty#18026 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#18026 43 Opublikowano 31 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 (edytowane) W dniu 23.12.2018 o 08:42, MrCarrot napisał: Witam, poszukuję osoby która mogła by mi pomóc w spolszczeniu PermissionsEx, tak jak jest na tym syf serwerze (ja go nie lubie) czyli mianowicie na dragonsurvival.eu oczywiście bez reklamy link do pluginu: https://dev.bukkit.org/projects/permissionsex/files/882992 Chcesz spolszczać /pex? nigdy nie widziałem takiego co chcę robić serwer, a nie zna angielskiego a wgl to można zrobić to w skrypcie W ogóle nie napisałeś co chcesz w nim spolszczać I po co podałeś link do pluginu W dniu 23.12.2018 o 17:38, HotAngel2K17 napisał: /pex i wszystkie wiadomosci w nim zwiazane tutaj po prostu A i wesołego SYLWESTRA Petardy i fajerwerki kupione? No to będzie niezła zabawa!! Edytowane 13 stycznia 2019 przez Gabi145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCarrot 16 Opublikowano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2018 5 minut temu, Gabi145 napisał: Chcesz spolszczać /pex? nigdy nie widziałem takiego co chcę robić serwer, a nie zna angielskiego a wgl to można zrobić to w skrypcie W ogóle nie napisałeś co chcesz w nim spolszczać I po co podałeś link do pluginu tutaj po prostu A i wesołego SYLWESTRA Petardy i fajerwerki kupione? No to będzie niezła zabawa!! Hmm, moze chce miec go po polsku, i jak chcesz niby to zrobic w skrypcie? A jak juz to lepiej to w pluginie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#18026 43 Opublikowano 10 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2019 (edytowane) XDDDDDDD po co po polsku jak tylko administracja i ItemShop będą widziały komendy do pexa EDIT: Jeśli zaznaczasz moją dobrą odpowiedź to sam nim jesteś, nic ci to nie pomoże. NIKT CI W TYM TEMACIE NIE SPOLSZCZY BO "KCE JÓSZ TO MIEDŹ"! Jeśli moja gadka do ciebie nie przemówi, to nic i nikt ci nie pomoże. Rozumiesz? Edytowane 13 stycznia 2019 przez Gabi145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi