krytyYT 37 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 (edytowane) Cześć, mam pytanie. Jak zrobić żeby gracz wykonywał komendę jak op. W sensie takim: command /cos: trigger: execute player command "/test" <-- I co mam tutaj w pisać zeby ta komenda była executowana przez gracz jakby miał op'a? Dziękuję za każdą pomoc. Edytowane 22 grudnia 2018 przez krytyYT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 run player command "blabla" as op Chyba tak to było, a jak nie to w doc WildSkripta będzie. WildSkript wymagany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krytyYT 37 Opublikowano 22 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 2 godziny temu, LjayPL789 napisał: run player command "blabla" as op Chyba tak to było, a jak nie to w doc WildSkripta będzie. WildSkript wymagany! dziękuje ljaypl567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krytyYT 37
Cześć, mam pytanie. Jak zrobić żeby gracz wykonywał komendę jak op. W sensie takim:
Dziękuję za każdą pomoc.
Edytowane przez krytyYTOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi