PLEnderPL 2 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy a jeżeli macie rozwiązanie to proszę o pomoc Chciałem stworzyć drop z stona i zrobiłem na test taki Kodzik: on mine of stone: chance of 50%: give 1 iron ingot to the player ZERO BŁĘDÓW! a jednak nie działa, Posiadam dodatki do skript takie jak: WildSkript skUtilities SkQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeste 15 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Zamień: give 1 iron ingot to the player na: give player 1 iron ingot Powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 24 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2018 Obstawiam, że sprawdzasz na creative albo nie kopiesz kilofem. Spróbuj zrobić to w komendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PLEnderPL 2
Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy a jeżeli macie rozwiązanie to proszę o pomoc Chciałem stworzyć drop z stona i zrobiłem na test taki Kodzik:
on mine of stone:
chance of 50%:
give 1 iron ingot to the player
ZERO BŁĘDÓW! a jednak nie działa, Posiadam dodatki do skript takie jak:
WildSkript
skUtilities
SkQuery
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi