lollx 0 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 (edytowane) Witajcie, Wraz z Administracją nowo powstałego serwera chcielibyśmy Graczy Minecraft'a zaprosić na serwer MineStar.pl. Jest to serwer Survival na wersję 1.12.2, który wystartuje 15.12.2018 o godzinie 19.00! Pierwsze 10 osób (do rozdania jeszcze 6), które wejdzie na serwer otrzymuje stałą rangę "ELITA"! Wbij, a nie pożałujesz! ZDJĘCIA SPAWNU *Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!* Serwer Discord: *Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!* Forum: *Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!* Edytowane 19 grudnia 2018 przez lollx Poprawiam formatowanie (ciemny styl forum). Notatka dodana przez stefanik11 Malthaell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 Spawn z internetu, na serwer może wbiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 224 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 Na serwerze panuje whitelista. Tak średnio bym powiedział :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lollx 0 Opublikowano 15 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 1 minutę temu, gnomq2000 napisał: Na serwerze panuje whitelista. Tak średnio bym powiedział :V Wyłączona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1337envy 44 Opublikowano 15 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2018 serwer jak serwer niczym się nie wyróżnia, prezentacja wygląda okropnie.. serio białe paski na ciemnym stylu? oczy bolą.. poza tym mapa jak i pluginy z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanik11 61 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 14 godzin temu, SernickLOL napisał: Spawn z internetu Też mi się tak wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi145 43 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Spawn z internetu. Ogolnie 8/10 PS. Będzie rekru? Centurion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lollx 0 Opublikowano 19 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 7 godzin temu, Gabi145 napisał: Spawn z internetu. Ogolnie 8/10 PS. Będzie rekru? Tak, jest aktualnie. http://forumminestar.y0.pl/member.php?action=register&referrer=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi145 43 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 Jednak daję 2/10 niż @up @up pisałem. Serwer to jedno wielkie pobojowisko - Mało graczy - Forum takie se, - wiele błędów! - więcej adminów niż graczy. Ułożyłem aż wiersz NIE POLECAM TEGO SERWA, NIE MA GRACZY, NIE MA CHLEBA, NIC NAM WIĘCEJ SERWER NIE DA, SERWER GŁUPKOWATY, PRZYNOSI SAME STRATY, ZAMKNIJCIE GO JUŻ, BO ZARAZ OBLECI GO KÓRZ by Gabriel "Gabi145" Lepszy ten wiersz niż serwer gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 26 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2018 (edytowane) 34 minuty temu, Gabi145 napisał: BO ZARAZ OBLECI GO KÓRZ KURZ* Jako iż forum wcześniej nie widziałem to też się wypowiem.. po co korzystać z cda jak można użyć również darmowego hostingu CT8.PL bez dziwnych badziewnych pasków z opłatą 4 złote... Jedyny plus to domena .pl, którą kupiliście a nie wzięliście za darmo z nazwa.pl.. ten ruch bardzo mi się podoba. Rozumiem że chcecie mieć graczy na serwerze ale bez przesady, spawn z neta, prezentacja lipa. Discord fajnie że są kanały, których nigdzie indziej nie widziałem. Szkoda że na liście dostępnym nie ma sortowania (moje czepialstwo). Po serwerze Discord możemy również wywnioskować że ekipa pochodzi z Podkarpacia (nie mam nic do Podkarpacia). Już 3 sekundy po wbiciu mogłem zaobserwować wysoki poziom. Spoiler Prostota a i tak tego nie zablokowali.... Edytowane 26 grudnia 2018 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lollx 0 Opublikowano 27 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Gabi145 napisał: Jednak daję 2/10 niż @up @up pisałem. Serwer to jedno wielkie pobojowisko - Mało graczy - Forum takie se, - wiele błędów! - więcej adminów niż graczy. Ułożyłem aż wiersz NIE POLECAM TEGO SERWA, NIE MA GRACZY, NIE MA CHLEBA, NIC NAM WIĘCEJ SERWER NIE DA, SERWER GŁUPKOWATY, PRZYNOSI SAME STRATY, ZAMKNIJCIE GO JUŻ, BO ZARAZ OBLECI GO KÓRZ by Gabriel "Gabi145" Lepszy ten wiersz niż serwer Nie ma graczy bo serwer nie został jeszcze odpowiednio wypromowany. Forum jest tylko na pewien czas takie jakie jest. Błędy są cały czas poprawiane. Pozdrawiam PS: @up, nikt z adm aktualnie nie jest z podkarpacia. Edytowane 27 grudnia 2018 przez lollx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi