Hello. Mam problem którego nie mogę rozwiązać chodzi mi, że kiedy reloaduje wszystkie skrypty mam jeden problem piszę mi "5 seconds is not time span" i próbowałem innaczej to zrobić ale się nie dało mógłby mi ktoś to poprawić bardzo bym prosił.
Tu jest skrypt. Ostatnia linijka.
on leftclick holding a stick:
if player has permission "skript.różdżki":
if player's tool is stick:
if {cd.%player%} is not set:
shoot a snowball from player with speed 3
set {cd.%player%} to true
wait 5 seconds
clear {cd.%player%}
else:
send "&e >> &6Musisz jeszcze poczekac przed kolejnym uzyciem!" to player
command /klatwa:
permission: admin.sk
permission message: &cNie masz do tego uprawnien!
trigger:
add 1 stick of unbreaking 10 named "&3Klatwa" to player
on damage of player:
projectile is a snowball:
cancel event
damage victim by 5
apply poison to victim
apply slowness 2 to victim for 5 seconds
Pytanie
Lodek145 1
Hello. Mam problem którego nie mogę rozwiązać chodzi mi, że kiedy reloaduje wszystkie skrypty mam jeden problem piszę mi "5 seconds is not time span" i próbowałem innaczej to zrobić ale się nie dało mógłby mi ktoś to poprawić bardzo bym prosił.
Tu jest skrypt. Ostatnia linijka.
on leftclick holding a stick: if player has permission "skript.różdżki": if player's tool is stick: if {cd.%player%} is not set: shoot a snowball from player with speed 3 set {cd.%player%} to true wait 5 seconds clear {cd.%player%} else: send "&e >> &6Musisz jeszcze poczekac przed kolejnym uzyciem!" to player command /klatwa: permission: admin.sk permission message: &cNie masz do tego uprawnien! trigger: add 1 stick of unbreaking 10 named "&3Klatwa" to player on damage of player: projectile is a snowball: cancel event damage victim by 5 apply poison to victim apply slowness 2 to victim for 5 seconds
Edytowane przez stefanik11Wstawiam w code.
Notatka dodana przez stefanik11
https://skript.pl/temat/30768-time-span/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi