Grendix 0 Opublikowano 25 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 Witam serdecznie na wstępie powiem że w skryptach nie jestem jeszcze zbyt dobry. OPIS DZIAŁANIA: Skrypt ma działać tak że po użyciu przedmiotu wykonuje się komenda a następnie przedmiot znika Problem: Przedmiot posiada opis ( lore ) przez co nie chce mi się usuwać za pomocą lini remove 1 head named "&3drot" from player Jeżeli stworzę taką głowę bez opisu lore przedmiot normalnie mi się usuwa dodam że delete player's tool Odpada ponieważ przy użyciu staka tego przedmiotu usuwa mi cały stak a nie jeden przedmiot ! a tak wygląda dotychczasowy skrypt działa lecz problem jest cały czas w usuwaniu jednego przedmiotu on rightclick: if name of player's tool is "&3Drot": remove 1 head named "&3Drot" from player ( komenda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grendix 0 Opublikowano 25 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 Przepraszam bardzo za problem ! Rozwiązane za pomocą remove 1 of tool from tool remove 1 of tool from tool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 25 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grendix 0
Witam serdecznie na wstępie powiem że w skryptach nie jestem jeszcze zbyt dobry.
OPIS DZIAŁANIA:
Skrypt ma działać tak że po użyciu przedmiotu wykonuje się komenda a następnie przedmiot znika
Problem:
Przedmiot posiada opis ( lore ) przez co nie chce mi się usuwać za pomocą lini
remove 1 head named "&3drot" from player
Jeżeli stworzę taką głowę bez opisu lore przedmiot normalnie mi się usuwa dodam że
delete player's tool
Odpada ponieważ przy użyciu staka tego przedmiotu usuwa mi cały stak a nie jeden przedmiot !
a tak wygląda dotychczasowy skrypt działa lecz problem jest cały czas w usuwaniu jednego przedmiotu
on rightclick: if name of player's tool is "&3Drot": remove 1 head named "&3Drot" from player ( komenda )
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi