Misio12320 32 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 Witam, można prosić o skrypt na windę? Chodzi mi o taką.. Troche potrafię tego Skript no ale tylko na GUI i to wszystko więc zwracam się tutaj :p... EvoChestenchpl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 Masz w planach jakieś wynagrodzenie? Jeżeli tak to ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 25 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 (edytowane) Lol. a za darmo nie da się zrobić? No cóż to szkoda... Ktoś może chetny? :d to jest tylko skrypt jezu.. Inni jakoś większe requesty mają i otrzymują za darmo lol + ja tu nie krytykuje, ale troche to poniosło. No rozumiem uczyć się skrypta dla profitu tam jakiegoś no, ale to jest małe wymaganie może trochę coś tam wymaga, ale to nie jest java... Rozumiem, że coś tam... No, ale czy ja napisałem za kase? Jizes... Edytowane 25 listopada 2018 przez Misio12320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 W dniu 25.11.2018 o 13:57, Misio12320 napisał: Lol. a za darmo nie da się zrobić? :d to jest tylko skrypt jezu.. No rozumiem uczyć się skrypta dla profitu tam jakiegoś no, ale to jest małe wymaganie może trochę coś tam wymaga, ale to nie jest java... Rozumiem, że coś tam... Piszesz tutaj o skripcie tak, jakby to było coś co pojawia się na pstryknięcie palcami, jakby osoba pisząca nie traciła na to swojego wolnego czasu. To tak samo jakbyś szukał pracy np w budowlance i ktoś oczekiwałby od ciebie pracy 10h dziennie przy łopacie tylko że za darmo - ciekawy układ czyż nie? No bo przecież jest coś lepszego - lepiej zapłacić za koparkę i osobę obsługującą, a taki robol z łopatą niech robi za darmo przecież w końcu latanie z łopatą jest łatwe i mało wymagające? Jesteś w stanie wyjaśnić mi różnicę dla piszącego pomiędzy przytoczoną javą, a skriptem? Pomijając już fakt (niekoniecznie) gorszej optymalizacji i innej składni? Cytat Inni jakoś większe requesty mają i otrzymują za darmo Jeżeli ktoś ma nadmiar wolnego czasu i chce go poświęcać na pisanie ludziom skryptów to proszę bardzo. Jako że twoje 'zlecenie' nie należy do kategorii tych szybkich 5 minutowych - zaproponowałem wykonanie skryptu za opłatą - chyba logiczne? Mógłbyś przestać używać określeń 'Jizes' i 'lol'? Aż czytać się tego nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 5 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Pomoże ktoś może :/? Wystarczyłoby mi może tylko ten TP animacyjny nie jakieś skakanie/shift resztę bym kogoś innego poprosił :s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dlawE 8 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 W dniu 5.12.2018 o 18:04, Misio12320 napisał: Pomoże ktoś może :/? Wystarczyłoby mi może tylko ten TP animacyjny nie jakieś skakanie/shift resztę bym kogoś innego poprosił :s skoro to jest tylko skrypt to napisz to sam "Lol." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 31 minut temu, dlawE napisał: skoro to jest tylko skrypt to napisz to sam "Lol." Jizes ja nie potrafię... Próbuję z moim 1szym większym skryptem na moby i ledwo co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 2 godziny temu, Misio12320 napisał: Jizes ja nie potrafię... Próbuję z moim 1szym większym skryptem na moby i ledwo co chodzi... Coraz bardziej się pogrążasz... Tak jak ci pisałem - zapłacisz trochę złociszy (powiedzmy 30) i skrypt dostaniesz nawet jeszcze tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 8 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Jak za 30 xd to może za jakiś czas Jeżeli by to tak wyglądało oraz takie animacje, że mógłbym to zrobić 2x2 to spk. Tak się waham na teraz chociaż może za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Nie rozumiem tego. 1. Skrypty są alternatywą dla pluginów więc lepiej wpierw poszukaj pluginu zamiast skryptu np. https://www.spigotmc.org/resources/simple-elevators-1-7-1-13-2.44462/ 2. Skrypty często potrafią lagować serwer a przy tak skomplikowanym skrypcie mogą go nawet zcrashować 3. Skrypt jest cięzki do napisania i raczej nikt ci go za free nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 7 godzin temu, Wiewi napisał: 2. Skrypty często potrafią lagować serwer a przy tak skomplikowanym skrypcie mogą go nawet zcrashować Jak nie masz pojęcia o tym co robisz to i w pluginie obciążysz serwer, albo całkowicie go wywalisz :_: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 8 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 (edytowane) Oke oke. @LuckyPotato To jak? Za 30 to samo co na filmiku? No mogłem kasy nie przeee na głupoty to nawet ''dziś'' miałbym może takiego skrypta.. Raczej jestem na tak xd "1. Skrypty są alternatywą dla pluginów więc lepiej wpierw poszukaj pluginu zamiast skryptu np. https://www.spigotmc.org/resources/simple-elevators-1-7-1-13-2.44462/" - 0 animacji lol, ale coś ma... Mi najbardzej zależy na tej animacji "3. Skrypt jest cięzki do napisania i raczej nikt ci go za free nie napisze" - no ta właściwie tego nie przemyślałem taki "mały egoista" xd Edytowane 8 grudnia 2018 przez Misio12320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misio12320 32
Witam, można prosić o skrypt na windę? Chodzi mi o taką..
Troche potrafię tego Skript no ale tylko na GUI i to wszystko więc zwracam się tutaj :p...
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi