Skocz do zawartości
  • 0

Elevator

Misio12320

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Lol. a za darmo nie da się zrobić? No cóż to szkoda... Ktoś może chetny? :d to jest tylko skrypt jezu.. Inni jakoś większe requesty mają i otrzymują za darmo lol

+ ja tu nie krytykuje, ale troche to poniosło. No rozumiem uczyć się skrypta dla profitu tam jakiegoś no, ale to jest małe wymaganie może trochę coś tam wymaga, ale to nie jest java... Rozumiem, że coś tam... No, ale czy ja napisałem za kase? Jizes...

Edytowane przez Misio12320

• 0
W dniu 25.11.2018 o 13:57, Misio12320 napisał:

Lol. a za darmo nie da się zrobić? :d to jest tylko skrypt jezu..

No rozumiem uczyć się skrypta dla profitu tam jakiegoś no, ale to jest małe wymaganie może trochę coś tam wymaga, ale to nie jest java... Rozumiem, że coś tam... 

Piszesz tutaj o skripcie tak, jakby to było coś co pojawia się na pstryknięcie palcami, jakby osoba pisząca nie traciła na to swojego wolnego czasu. To tak samo jakbyś szukał pracy np w budowlance i ktoś oczekiwałby od ciebie pracy 10h dziennie przy łopacie tylko że za darmo - ciekawy układ czyż nie? No bo przecież jest coś lepszego - lepiej zapłacić za koparkę i osobę obsługującą, a taki robol z łopatą niech robi za darmo przecież w końcu latanie z łopatą jest łatwe i mało wymagające?

Jesteś w stanie wyjaśnić mi różnicę dla piszącego pomiędzy przytoczoną javą, a skriptem? Pomijając już fakt (niekoniecznie) gorszej optymalizacji i innej składni?

Cytat

Inni jakoś większe requesty mają i otrzymują za darmo

Jeżeli ktoś ma nadmiar wolnego czasu i chce go poświęcać na pisanie ludziom skryptów to proszę bardzo. Jako że twoje 'zlecenie' nie należy do kategorii tych szybkich 5 minutowych - zaproponowałem wykonanie skryptu za opłatą - chyba logiczne?

Mógłbyś przestać używać określeń 'Jizes' i 'lol'? Aż czytać się tego nie da...

• 0
Gość ZiemniaQ
2 godziny temu, Misio12320 napisał:

Jizes ja nie potrafię... Próbuję z moim 1szym większym skryptem na moby i ledwo co chodzi... 

Coraz bardziej się pogrążasz...

Tak jak ci pisałem - zapłacisz trochę złociszy (powiedzmy 30) i skrypt dostaniesz nawet jeszcze tego samego dnia.

• 0

Nie rozumiem tego.

1. Skrypty są alternatywą dla pluginów więc lepiej wpierw poszukaj pluginu zamiast skryptu

np. https://www.spigotmc.org/resources/simple-elevators-1-7-1-13-2.44462/

2. Skrypty często potrafią lagować serwer a przy tak skomplikowanym skrypcie mogą go nawet zcrashować

3. Skrypt jest cięzki do napisania i raczej nikt ci go za free nie napisze

• 0
Gość ZiemniaQ
7 godzin temu, Wiewi napisał:

2. Skrypty często potrafią lagować serwer a przy tak skomplikowanym skrypcie mogą go nawet zcrashować

Jak nie masz pojęcia o tym co robisz to i w pluginie obciążysz serwer, albo całkowicie go wywalisz :_:

• 0

Oke oke. @LuckyPotato To jak? Za 30 to samo co na filmiku? No mogłem kasy nie przeee na głupoty to nawet ''dziś'' miałbym może takiego skrypta.. ? Raczej jestem na tak xd ? 

"1. Skrypty są alternatywą dla pluginów więc lepiej wpierw poszukaj pluginu zamiast skryptu

np. https://www.spigotmc.org/resources/simple-elevators-1-7-1-13-2.44462/" - 0 animacji lol, ale coś ma... Mi najbardzej zależy na tej animacji 

"3. Skrypt jest cięzki do napisania i raczej nikt ci go za free nie napisze" - no ta właściwie tego nie przemyślałem taki "mały egoista" xd

Edytowane przez Misio12320