TakiJakTy 140 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Witam, Mam dziwny problem z znakiem "»" ponieważ zamiast "»" na serwerze zamienia się w: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! . Proszę o szybką pomoc! @LloydPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 (edytowane) To jest raczej problem twojego resourcepacka ew. kodowania znaków w edytorze. Edytowane 19 listopada 2018 przez koveek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 (edytowane) zmień formatowanie na utf-8 bez bom (wyszukałem w google bo zapomniałem co to było lul) Edytowane 19 listopada 2018 przez LloydPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TakiJakTy 140
Witam,
Mam dziwny problem z znakiem "»" ponieważ zamiast "»" na serwerze zamienia się w: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! .
Proszę o szybką pomoc!
@LloydPL
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi