KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 Może ktoś zrobić Działający skrypt na pety w minecraft do pobrania lub odrazu napisany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 25 minut temu, SernickLOL napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ten skrypt nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 7 minut temu, KolorowyMleczyk napisał: ten skrypt nie działa Działa musisz mieć wszystkie dodatki które tam piszą ;d innym działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 (edytowane) jak ja mam: WildScript Script, a jak wgrywam SkQuery to mi psują się skrypty @SernickLOL Edytowane 18 listopada 2018 przez KolorowyMleczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 2 minuty temu, KolorowyMleczyk napisał: jak ja mam: WildScript Script, a jak wgrywam SkQuery to mi psują się skrypty @SernickLOL No to już nie mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KolorowyMleczyk 2 Opublikowano 25 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2018 W dniu 18.11.2018 o 13:04, SernickLOL napisał: No to już nie mój problem nawet z skquery mi nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KolorowyMleczyk 2
Może ktoś zrobić Działający skrypt na pety w minecraft do pobrania lub odrazu napisany?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi