Skocz do zawartości
  • 0

Jak zapisać.

Misio12320
 Udostępnij

Pytanie

Witam, tworzę dla siebie skrypta na edytowanie moba poprzez GUI i nie wiem co dalej napisać... Uczyłem się tego języka może z 12h czytając tylko no i coś tam potrafię(wyskoczyło na czerwono więc dałem ''ę'' :P)  i napisałem to coś: 

WSZYSTKO DZIAŁA, jedynie to może za jakiś czas spytam się o zapisywanie tych mobów w jakieś książce, informacje gdzie się znajdują, kordynenty ich, oraz edytacja ich poza widokiem/usuwania ich itd... 
 wszystko co napisałem... :P prosiłbym tylko o naprawę with a lore linia 2 oraz otwieranie GUI TYLKO poprzez dany przedmiot... 

NVM NVM NEVERMIND... 

A i jest jeszcze moze jakas opcja na to, aby pod tym format gui slot było send? chodzi mi o to format gui slot 0 itd itd i pod nim send a nizej nastepne hmmm? 2. jak tam dopisac zaraz po ''to run console command" on rightclick? Wydaje mi się, że nie muszę pisać on inventory click slot is itd? +  Jak naprawić może ten enchant bo jak klikam to otwiera GUI z różnymi enchantami ale chyba tylko z 1 opcją chodzi mi to sharpness 1 działa a już 5 nie.

Edytowane przez stefanik11
stefanik11

Łączę nowy post z treścią wątku.

Notatka dodana przez stefanik11

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

1. rightclick on entity:     if clicked entity is a skeleton:     if inventory name of player's current inventory is "&3Edytor &7Szkieleta":     on death of skeleton:     close the player's inventory jak to naprawić? Chcę aby mob zabity zamknął inventory

2.  jak dać mobowi item do ręki  {Item:{id:"",Damage:#,Count:#,tag: chodzi o to np mieczyk ale nie przez summon tylko data merge.. Ogólnie jak to zapisać....

3. dlaczego %uuid of target entiy% mi się traci jeżeli mob gdzieś dalej pójdzie?

Edytowane przez Misio12320

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...