uiuin 10 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Czy może mi ktoś napisać taki skrypt:Gdy gracz postawi doniczke to przez 5 sek leczy wszystkich graczy którzy są max.10 kratek od doniczki1 sek = 1 serce i co 1 sek wylatują z niej serduszka (Particles) jak już te 5 sek minie to doniczka znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uiuin 10 Opublikowano 22 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sihoro 5 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Tak sie chyba nie da (sprawdze) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 @Up da się, zaraz dam edita,i wstawie kod, bo jestem na tel on place pot: loop 5 times: loop all players: distance between loop-player and event-block is smaller than 11 blocks: heal loop-player by 1 hearthza wszelkie błędy przepraszam, pisane z telefonu, podczas choroby :g ~ tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sihoro 5 Opublikowano 26 września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 września 2014 Pikach mam pytanie zwazane z czyms mogłbs podac jakis kontakt do sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uiuin 10
Czy może mi ktoś napisać taki skrypt:
Gdy gracz postawi doniczke to przez 5 sek leczy wszystkich graczy którzy są max.10 kratek od doniczki
1 sek = 1 serce i co 1 sek wylatują z niej serduszka (Particles) jak już te 5 sek minie to doniczka znika
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi