dzidzi 0 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 (edytowane) Mam problem z tym skriptem Cytat on pressure plate: push the player upwards at speed 10 play mobspawner flames at event-block Ponieważ nie wyrzuca mnie do góry i nie wiem jak to naprawić bo skrypt przeładowuje się bezbłędnie Edytowane 12 listopada 2018 przez dzidzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 on walk on pressure plate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzidzi 0 Opublikowano 12 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 2 godziny temu, LuckyPotato napisał: on walk on pressure plate umiesz czytać wszystko działa tylko nie wyrzuca mnie do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdzikuu 42 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 ja u siebie zamienilem na on walking on pressure plate: i i wyrzucanie dziala ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 15 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2018 upwards >> up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dzidzi 0
Mam problem z tym skriptem
Ponieważ nie wyrzuca mnie do góry i nie wiem jak to naprawić bo skrypt przeładowuje się bezbłędnie
Edytowane przez dzidziOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi