AxonGames 5 Opublikowano 9 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) Witam, mam skrypt na book i nie działa, gdy wpisuję tą komendę na serwer nic się nie wyświetla. Proszę o pomoc. Kod: //edit Wiem, ucięło mi command, ale nie działa Edytowane 10 listopada 2018 przez LjayPL789 Dodaję znaki diakrytyczne; łącze. Następnym razem będzie warn za brak znaków diakrytycznych Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Skellet, SkQuerry, Skript 2.2, Wersja serwera 1.9+ - posiadasz to wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AxonGames 5 Opublikowano 10 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 tak, posiadam tylko ze wersja 1.8.8 ale i tak powinno dzialac :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Sprawdź ze skriptem 2.2 dev 25, jak to nie zadziała to z tym skryptem nie pomoże nic prócz zmiany wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Zaczynasz od "ommand" a nie "comamnd"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AxonGames 5 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 I tak nie dziala napisalem ze przypadkiem mi ucielo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AxonGames 5
Witam, mam skrypt na book i nie działa, gdy wpisuję tą komendę na serwer nic się nie wyświetla. Proszę o pomoc.
Kod:
//edit
Edytowane przez LjayPL789Wiem, ucięło mi command, ale nie działa
Dodaję znaki diakrytyczne; łącze.
Następnym razem będzie warn za brak znaków diakrytycznych
Notatka dodana przez bludis
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi