[email protected] 2 Opublikowano 9 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 Cześć!. Mam problem, i jednocześnie da się usunąć/wyłączyć aliasy z pluginu essentials, mysle ze powinien ktos znac np. komende /egamemode /egm /efly (proste wystarczy literka "E" i komenda) DAJE NAJ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 9 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 (edytowane) 1) * Nie jestem pewien, czy ten sposób zadziała, gdyż nigdy z tego tak nie korzystałem * Udaj się do konfiguracji pluginu Essentials, znajdź sekcję: disabled-commands I wymień w niej komendy pluginu Essentials, które mają być nieaktywne. 2) Otwórz plik .jar pluginu Essentials np. WinRarem, następnie odszukaj tam plik plugin.yml, przenieś go na pulpit, otwórz jakimś edytorem tekstu, przy każdej komendzie jest takie coś jak aliases, usuń z tej listy aliasy, które cię nie interesują, a następnie zapisz plik i wgraj do wcześniej otwartego archiwum. Edytowane 9 listopada 2018 przez stefanik11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 2 Opublikowano 14 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 W dniu 9.11.2018 o 10:49, stefanik11 napisał: 1) * Nie jestem pewien, czy ten sposób zadziała, gdyż nigdy z tego tak nie korzystałem * Udaj się do konfiguracji pluginu Essentials, znajdź sekcję: disabled-commands I wymień w niej komendy pluginu Essentials, które mają być nieaktywne. 2) Otwórz plik .jar pluginu Essentials np. WinRarem, następnie odszukaj tam plik plugin.yml, przenieś go na pulpit, otwórz jakimś edytorem tekstu, przy każdej komendzie jest takie coś jak aliases, usuń z tej listy aliasy, które cię nie interesują, a następnie zapisz plik i wgraj do wcześniej otwartego archiwum. Znalazłem rozwiązanie, ale dzięki . Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
[email protected] 2
Cześć!. Mam problem, i jednocześnie da się usunąć/wyłączyć aliasy z pluginu essentials, mysle ze powinien ktos znac np. komende /egamemode /egm /efly (proste wystarczy literka "E" i komenda)
DAJE NAJ!!!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi