Wiewi 7 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Mam pytanie czy jest plugin do skripta który umożliwia zakładanie kanałów prze skrypta na discordzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Coś takiego znalazłem, poczytaj. Może będzie zawierał wymagane przez Ciebie funkcje. Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 8 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 @stefanik11 niestety gry wgram ten plugin to skript przestaje działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 No to jak coś nie działa i chcemy uzyskać pomoc to chyba logiczną rzeczą jest, że wypada podać wersje serwera, pluginu Skript oraz błędy występujące w konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 8 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 wersja serwera: 1.8.8 skript: 1.7.10 (nie znalazłem 1.8.8) a błedy to to że gdy wpisuje /sk nic się nie dzieje i gdy wpisze /pl to skript jest an czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Błędy drogi Panie wyświetlają się w konsoli serwera. Podaj je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Wgraj tą wersje Skripta i najlepiej zaktualizuj jeszcze serwer do min. 1.12.2. Link: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiewi 7 Opublikowano 11 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 @stefanik11 (sory że obsuwka) Gdy wgram ten plugin to gdy wpisze /sk wyskakuje takie coś "/skript help" gdy wpisze /skript help wyskakuje znowu żebym wpisał "/skript help"a serwera nie zaktualizuje na 1.12.2 bo nie ma funnyguilds na 1.12.2 i chcę mieć serwer na 1.8.8 więc jeśli nie ma rady to zamknij temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 @Wiewi zainstaluj tego Skripta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wiewi 7
Mam pytanie czy jest plugin do skripta który umożliwia zakładanie kanałów prze skrypta na discordzie?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi